Thursday, April 19, 2007

Macul si ba-ro-sESCul

Se duce omul la examen morcovit, cu scoartza vuindu-i de analize macro-sociale, cantitative, controverse epistemologice si polemici metodologice, ca*a tot pe hartie si se intoarce acasa zen, cu flori de mac si de liliac si o oareshce febra musculara la incheietura mainii drepte.

Dar nu, 'tu-i complotul m*sii. Realitatea crunta invadeaza ecranul si deci linistea omului prin varii cai: ferestre de YM si link-uri care mai de care - l-au suspendat pe Base! Cuuuuum?!?!? Stati putin, sa-mi revin. Dupa ceva rasfoit prin arhive, da, l-au suspendat pe Base. De ce si mai ales prin ce mijloace machiavelice? Comisie prezidata de Voiculescu care-l ancheteaza in baza unor acuzatii oficiale aduse de balaurul cu 7 zeci de mii de capete PSD-ist. (il decapitezi o data si te trezesti ca renaste intreit). Machiavelic zic: mie inca nu mi-e clar daca mijloacele acestei anchete sint constitutionale, dar scopul........ ha! aici ne-au luat; unde's multi puterea creste (si poate se si imparte echitabil dupa tot balamucul asta - una bucata minister tie, doua mie). Se pare ca toata floarea cea vestita a politicii romanesti a sarit gardul la opozitie si s-au pus sa mi-l doboare.
Cum? Pe Base? Pai voi nu vedeti ce salturi poznashe face economia noastra in ultima vreme? Fuga repede la Universitate! Si-am sa-mi fac o mana lunga pana'n Universitate sa ajunga.

Si-au sa fie anticipate peste 90 de zile. Eu pariez pe 70% prezentare la vot. Sa vedeti voi cum infloreste spiritul civic. Acu din punct de vedere sociologic (hehe) asta-i un foarte bun prilej de politizare (analog alfabetizare) a natiunii.

1 comment:

Anonymous said...

una'alta..sa imi zici daca vrei sa te trec la blogroll si cum te trec :D