Monday, September 3, 2007

Frat party

Informatia circula intr-un ritm infernal aici, si nu de putine ori mi s-a intamplat, saptamana trecuta, sa aflu a doua zi ca ieri ar fi trebuit sa fac asta sau aia. Dar daca e ceva ce atrage toate privirile, urechile, ochii, e sitagma "frat party". Cu atat mai mult in perioada asta, cand studentii vin in campus si fratiile "introduce themselves".
Am prestat asadar frat party aseara, intr-o boxa de casa din aia de pe la inceputul secolului, plasata strategic pe aleea principala a campusului, Locust Walk. Aleea e umbrita romantic de copaci, are mozaic pe jos si pe una dintre banci e o statuie a lui B. Franklin (parca) asezat pe banca. Ziua se fac poze langa Ben, iar noaptea tinerii nelinistiti pipi pe el.
Ei, de afara casa arata normal si nu razbatea decat un zgomot foarte vag de la subsol, pe care probabil nu l-as fi auzit daca nu ma opream din mers. Am batut la usa destul de mult, intr-un tarziu ne-a deschis cineva, s-a uitat lung la fetele noastre si ne-a indicat drumul spre "basement" dupa ce a dat la o parte caramida din usa. In urma noastra usa a fost baricadata pe dinauntru cu o canapea, semn ca deja se facuse tarziu si cam gata cu noii sositi. Cum mai vazusem noi prin filme (noi toti fiind exchange students, adica europeni cu capul pe umeri) nu ne-am dus direct in tha basement ci la etaj. Acolo am vazut noi ca se tin cele mai tari petreceri. Intr-adevar, cateva petreceri marunte, in camere mici, fiecare cu muzica si barul lor.
"Fratii" sint de treaba pana se imbata. Iar daca se imbata, e intotdeauna un alt "frate" prin preajma care sa-l linisteasca si sa remedieze situatia. De baut s-a baut bere light (!!!) nici macar nu sint sigura ca avea alcool! Avea in schimb "Government Warning" inscris, deci poate doar o cantitate infima. Am aflat apoi ca e cea mai ieftina bautura alcoolizata, mai ieftina decat cola. Butoaie mari pline cu gheata si cutii cu bere din asta ciudata. Miros innecacios de bere, sufocant de cald si hip-hop/r&b, gagicute cu pielea la vedere si gura pana la urechi. De fumat afara, adica in spate pentru ca usa din fata era blocata de canapea. Dar nu in fata usii, ci pe scari, la 15 picioare de intrarea in casa obligatoriu!
In orice ca, e ataaaaat de coooool sa mergi la frat party! N-ai facut nimic daca a doua zi nu reciti cu intonatie "I was sooooo drunk last night! No, you don't get it, I was sooooooooooooooooooo drunk!" And the more you say it, the cooler you are!

1 comment:

Cleptomag said...

Pai ce ma, Nico? Nu mai stii cand aveam si noi (doar) activitati de astea? Da' noi eram si mai mici... probabil 16...