Thursday, October 28, 2010

C'est le bordel chez moi

Astazi sinele a iesit la iveala cu alte 2 acte ratate, astfel ca am vorbit despre relatii sexuale in loc de relatii sociale si am scris indiferenta in loc de diferenta, toate in contextul academic al stiintelor sociale dauphinoise.

Despre nevoia de a testa limite

in timp ce societatea ne impune constrangeri din ce in ce mai puternice si mai subtile spre a nu devia de la media social acceptata, cand pe la spate fiecare viseaza sa ajunga la limite, ale lui, ale altuia, ale sistemului. Frica de risc nu e constructiva.
For all I know, de cateva zile sint anumite limite care ma bantuie si asa as vrea sa le testez, dar asa nu indraznesc..

2 comments:

Anonymous said...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Multumesc,Cu stima Vlad!

Gabriel Fornica-Livada said...

Testarea limitelor - interesant subiect. Am impresia ca fac acest lucru zilnic, dar rezultatele sint departe de a ma multumi!